Ons verhaal

Ondernemen is mensenwerk. Ook in de administratie speelt onderlinge communicatie een zeer belangrijke rol. Mijn profiel staat wellicht haaks op dat van de typische accountant. Ik ben namelijk een gevoelsmens met brede interesse. Ik werk empatisch en intuïtief, waarbij ik vooral voor een persoonlijke verbinding ga met mijn klanten dan alleen maar het samenstellen van jaarrekeningen. Dit vanuit oprechte aandacht voor de ander en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Dat neemt overigens niet weg dat ik net als mijn vakgenoten ook gewoon flink heb moeten studeren én werken. Zo heb ik meer dan twintig jaar ervaring met werkzaamheden voor het MKB in de breedste zijn van het woord. Hierdoor ben ik in staat om op alle niveaus binnen een organisatie te communiceren. Daarnaast heb ik een ruime ervaring als sparringpartner voor ondernemers.

Hoe mijn aanpak en visie is ontstaan

Na het afronden van mijn accountancy studie (AA) in 1999, heb ik eigenlijk altijd gewerkt bij accountantskantoren. Ik ben destijds gestart als assistent, en uiteindelijk een jarenlange ervaring opgebouwd als kantoorleider bij middelgrote kantoren. Tussendoor heb ik ook uitstapjes gemaakt naar de bank als accountmanager bedrijven, en als financial controller bij een groot internationaal bedrijf. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik aan alle kanten van de tafel heb gezeten. Daardoor kan ik me goed inleven in de verwachtingen ten opzichte van de accountant, zowel richting de klant als naar de bank toe.

Hier word ik enthousiast van

Mijn hobby’s zijn golfen, mountainbiken, fotograferen en ook navigeren bij een klassieke autorally. Ik hoor ook graag van mijn klanten waar hun passie ligt. Niet alleen de zakelijke ambities maar ook persoonlijke interesses zijn van belang binnen het ondernemen. Ik ben een financieel professional die niet zozeer wil concurreren op basis van prijs, maar een waardevolle relatie met wederzijds vertrouwen wil opbouwen. Als dienstverlener wil ik dezelfde passie die ik in mijn hobby’s leg ook toepassen op mijn werk en mijn klanten.