Accountant in Apeldoorn

Accountant in Apeldoorn

Het is voor een onderneming binnen het MKB vaak niet interessant om een boekhouder en een accountant op de loonlijst te plaatsen, de kosten zijn te hoog voor relatief weinig werkzaamheden. Met moderne boekhoudsoftware zijn veel standaard boekhoudkundige taken eenvoudig zelf uit te voeren of te automatiseren. Dat betekent uiteraard niet dat een accountant in Apeldoorn geen meerwaarde biedt voor het bedrijf. Een financieel professional kan het verschil maken tussen de status quo behouden, of serieus groeien als onderneming én als ondernemer. Steven de Bruijn is een accountant in Apeldoorn die op een andere wijze werkt. Op basis van een flexibele dienstverlening en een persoonlijke communicatie.

Steven de Bruijn is de lokale accountant in Apeldoorn binnen het landelijke OAMKB netwerk. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Boekhouder of accountant?

Zeker als MKB’er zul je per functie moeten bepalen of je kiest voor een werknemer op de loonlijst, of een externe aannemer die het werk uitvoert. Beide trajecten brengen hun unieke voordelen en risico’s met zich mee. Per uur lijkt een personeelslid vaak goedkoper, maar als je naar effectieve inzetbaarheid kijkt kan de rekensom heel anders uitvallen. Iedereen kan in principe boekhouder worden, het is immers geen beschermd beroep. Moderne administratieve software laat ook zien dat veel boekhoudkundige taken eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden. Accountant is daarentegen wel een beroep waarvoor accreditatie vereist is. Heel eenvoudig gesteld is een boekhouder iemand die de cijfers op een rijtje zet, de financieel adviseur kan met deze data aan de slag om de maximale potentie uit het bedrijf te halen, en de accountant in Apeldoorn kan nog een stapje verder gaan. Denk aan het opstellen van accountantsverklaringen, maar ook optreden als financieel adviseur.

Kies een accountant in Apeldoorn

OAMKB is een landelijk samenwerkingsverband van fiscalisten, juristen en accountants. Daarbij ligt er een sterke focus op online administratie én een persoonlijke aanpak. Dan is het goed om te weten dat Steven de Bruijn een accountant is in Apeldoorn die de zaken anders aanpakt dan het vaak stoffige imago van zijn vakgenoten doet vermoeden. Hij is geen onbereikbare professional, maar een mens van vlees en bloed die niets liever ziet dan tevreden ondernemers, die iedere dag met ziel en zaligheid werken aan hun bedrijf. Hier zijn enkele criteria waar een accountant volgens de OAMKB formule aan moet voldoen:

Laat je vrijblijvend adviseren door Steven de Bruijn, de lokale accountant in Apeldoorn die online én offline voor je klaar staat.